Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

De Schilden

Location iconOude Leeuwenrui 18, 2000 Antwerpen

Reeds 97% verkocht

Price iconVanaf 357.100

Beschrijving

Het geheim van De Schilden zit hem niet alleen in de toplocatie. Zelfs niet in de grote binnentuinen, ruime terrassen of hoge plafonds. Het is precies de combinatie van een fantastische buurt, een slimme architectuur en een perfecte timing die het verschil maakt. Zo passen alle puzzelstukjes precies in elkaar.

In De Schilden gaan wonen en werken hand in hand. Het grootste stuk van het project wordt ingenomen door ruime appartementen. Maar we reserveren ook ruimte voor vier tot acht kantoren aan de Oude Leeuwenrui, en een tiental handelszaken en vrije beroepen op de begane grond.

De unieke architectuur en inplanting rond de besloten binnenhoven zorgen ervoor dat élke unit in De Schilden maximaal van alle troeven van het project geniet. Bovendien moet u nooit op zoek naar een parkeerplaats – uw wagen staat veilig in de ondergrondse parkeergarage.

Technisch

We kozen bewust voor plafonds van 2m90 hoog en voor grote ramen. Zo stroomt de zon uw woning binnen op elk moment van de dag. Al zit u op de warmste dagen van het jaar vermoedelijk liever buiten – op uw uitzonderlijk grote zuid-west georiënteerde terras.

Binnen geniet u van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Aan elk detail is gedacht. Uw keuken is volledig uitgerust, uw badkamer ingericht naar uw wensen en uw woonkamer precies zoals u hem voor ogen had.

Het hele gebouw voldoet aan de strengste eisen op vlak van isolatie. U verliest geen kilowatt onnodige energie. Dankzij de uitzonderlijke geluidsdichte materialen blijft het bovendien altijd heerlijk rustig en stil. Zo geniet u maximaal van elke vierkante meter van uw appartement.

Alle appartementen hebben een terras dat uitkijkt op een van de binnenhoven. U kunt uw wagen parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Commercieel

Residentie “De Schilden” bestaat uit een C-vormig blok omgeven door twee binnenhoven, binnenhof III en binnenhof IV. Het bouwblok bestaat uit 5 bouwlagen met op het gelijkvloers 13 handelsruimten. Op het gelijkvloers zijn tevens twee fietsenstallingen voorzien, één ter hoogte van het A-blok, die uitsluitend voor de gebruikers van het A-blok is bestemd en één gemeenschappelijkefietsenstalling. 

De 8 kantoren zijn verdeeld over de 4 bouwlagen, 2 kantoren per verdieping, van blok B en hebben een afzonderlijke ingang. De ondergrondse parking bestaat uit 2 ondergrondse verdiepingen en omvat in het totaal 238 parkeerplaatsen. 

De architect

Het Nederlandse architectenbureau Rapp+Rapp maakte de voorbije jaren naam met een reeks solide gebouwen waarbij stoere en ambachtelijke materialen de hoofdrol spelen. De architecten streven ernaar om bestaande historische elementen naadloos te integreren in de nieuwe constructies, zonder toegevingen te doen op vlak van comfort en stijl. Alle projecten uit het portfolio behouden op die manier ook na jaren hun tijdloze, stijlvolle uitzicht.

ELD partnership is één van de meest vooraanstaande Architectenbureaus in België met hoofdkantoor in Antwerpen. Voor een multidisciplinaire aanpak hebben zij ook ingenieursdiensten en project management in huis. In de meer dan 50 jaar lange geschiedenis realiseerde ELD met groot succes projecten in diverse sectoren. ELD voert ‘partnering met de klant’ hoog in haar vaandel. Ook met andere architecten gaan ze regelmatig samenwerkingsverbanden aan. Alzo verzekeren ze een naadloze integratie van de engineering ter ondersteuning en versterking van kwalitatieve architectuur. ELD gaat er bovendien prat op, dat budgetten en de timing steeds worden gerespecteerd.

Ligging

De Schilden neemt het grootste onbenutte stuk stad in tussen de Grote Markt en het Eilandje. Op een perceel van een halve hectare bouwen we een thuis voor gezinnen en lokale bedrijven. Er komen ook vier rustige hoven op het domein. Zo geniet u tegelijk van stedelijke drukte aan uw voordeur, en van huiselijke rust op uw terras.

Buurt

Neighborhood icon Het Eilandje

Het Eilandje is al lang geen onbekende meer. Dankzij enkele prachtige nieuwe woonprojecten werd deze buurt de afgelopen jaren flink opgewaardeerd. Dankzij de komst van het Museum aan de Stroom (MAS) ademt de buurt rond de jachthaven een echt vakantiegevoel uit. Het water in combinatie met de oude pakhuizen heeft een inspirerend karakter. De vele nieuwe realisaties matchen perfect met de historiek van de stad.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
REFTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Evolutie

Enlarge icon
Enlarge icon

Afspraak maken

Antwerpen

Leopold de Waelplaats 8
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak
Zondag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.