Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Baronjoostensstraat

Location iconBaron Joostensstraat 1, 2018 Antwerpen

Reeds 96% verkocht

Price iconVanaf 259.000

Beschrijving

De Zurenborgwijk, één van de mooiste buurten van Antwerpen, heeft er een prachtig woonproject bij. Antvest ontwikkelt in samenwerking met architectenbureau Conix RDBM en aannemer Taxandria project Baron Joostens, een strak nieuwbouwproject op de hoek van de Baron Joostensstraat en de Plantin en Moretuslei in Antwerpen. Alle appartementen genieten van veel licht dankzij de zuid-west ligging en het goede ontwerp met vele en grote raampartijen. Vanuit uw woonst komt u rechtstreeks in contact met deze bruisende buurt, waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten. 

Technisch

Antvest bouwt op de hoek van de Baron Joostenstraat 27 smaakvolle appartementen, geïnspireerd door de jonge en trendy atmosfeer die de Zurenborg uitstraalt. U mag zich verwachten aan wonen met veel lichtinval en een Scandinavisch design. Binnenin zal u versteld staan van de combinatie van de warme toetsen van hout met de uiterst moderne strakke en open keuken, wat een intens gevoel van ruimte creëert.

Het project bestaat uitsfeervolle één-slaapkamer appartementen en twee-slaapkamerwoningen met inpandig of prachtig buitenterras. De bovenste verdiepingen hebben daarbij een uniek zicht over de buurt. Alle units zijn ingedeeld met oog voor maximaal comfort en lichtinval in alle kamers.

Commercieel

27 smaakvol afgewerkte appartementen met grote raampartijen, privatieve terrassen, een gezellige gemeenschappelijke patio, twee commerciële units en een ondergrondse parking met 24 autostaanplaatsen en 76 fietsstallingen. Dàt is project Baron Joostens.

Architect

De oprichters van CONIX RDBM Architects, zijn de architecten Christine Conix, Jorden Goossenaerts en Frederik Jacobs. De organisatie bestaat uit een multidisciplinair team van 65 medewerkers die grensoverschrijdend werken vanuit vestigingen in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen. 

Omdat elke opgave uniek is, kiezen we er bewust voor ons niet te specialiseren in een bepaalde typologie van gebouwen. Ons brede portfolio bestaat uit zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie van onder meer residentiële projecten, woonzorgcentra, overheidsopdrachten, scholen, culturele projecten, commerciële panden, kantoren, bankgebouwen, en industriële projecten, maar ook uit locatieontwikkelingen, masterplanning, interieur projecten en product design.

Het einddoel is: ontwerpen maken met een meerwaarde, zowel voor haar gebruikers als voor de maatschappij in haar geheel. Functioneel, flexibel, duurzaam en esthetisch waardevol, zowel voor nu als voor de toekomst.

Ligging

De fantastische locatie is één van de grootste troeven van het project. De gezellige Zurenborgwijk ligt op een boogscheut verwijderd. Dankzij de bijzondere ligging vlakbij de binnenstad, het Centraal Station en de uitvalswegen, voelen starters, jonge gezinnen en expats zich aangetrokken tot deze buurt. Ook de ontwikkelingen aan het Kievitplein, met onder meer de komst van het nieuwe gebouw van De Persgroep Publishing, zullen de buurt alleen maar verder opwaarderen.

Het project wordt bovendien omringd door groen. Aan de overkant van het project ontwikkelt AG Vespa een gloednieuwe groene ruimte rond het Kievitplein. Voor de nieuwe bewoners betekent dit niet alleen een fantastische parkbeleving en een ontmoetingsplaats. De nieuwe aanplanting zorgt ook voor schitterende zichten vanuit de appartementen.

Buurt

Neighborhood icon Zurenborg

Zurenborg evolueerde de laatste jaren tot één van de hipste buurten in Antwerpen. “Belle Époque” is hier het gepaste woord: prachtige imposante huizen en verschillende bouwstijlen van art nouveau tot neoclassicisme maken deze buurt vol waardevol architecturaal erfgoed uniek. Naast de grandioze gebouwen zijn de cafés, restaurants en bars op onder andere de Dageraadplaats en de Draakplaats een absolute troef. Deze zeer gegeerde buurt vormt ook een trekpleister voor jonge gezinnen. Dankzij de aansluiting op alle belangrijke verkeersassen is bereikbaarheid een absolute troef.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
#REFTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Evolutie

Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Afspraak maken

Antwerpen

Leopold de Waelplaats 8
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak
Zondag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.