Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Something South

Location iconVerlatstraat 10, 2000 Antwerpen

Reeds 66% verkocht

Price iconop aanvraag

Beschrijving project

In het hart van de bruisende stadswijk het Zuid, op wandelafstand van het iconische Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en in de onmiddellijke nabijheid van de Vlaamse Kaai, realiseert projectontwikkelaar Vercity nieuwbouwresidentie Something South. 

Het voormalige kantorencomplex langs de Verlatstraat wordt grondig gerenoveerd en zal weldra 27 ruime appartementen en een handelsruimte huisvesten, opgetrokken in een hedendaagse architectuur. 

Technisch

Alle appartementen van SOMETHING SOUTH beantwoorden aan de nieuwbouwnormen, waarbij het bestaande kantoorgebouw in de Verlatstraat volledig gestript wordt.

De hoge afwerkingsgraad zal u zeker bekoren. De bovenste verdieping(en) hebben zelfs superieure kwaliteitsnormen, zoals het hoogste akoestisch comfort.

Bij VERCITY zetten we in op uw leefcomfort: fijnstof wordt gefilterd voor een gezond binnenklimaat, een goede thermische isolatie (EPC-scores tussen E20 en E65). Ook parkeerproblemen zijn verleden tijd dankzij de ondergrondse parking.

Commercieel

Een divers aanbod van één-, twee- en ruime drie-slaapkamer appartementen maken het aanbod, aangevuld met een 815m² gelijkvloerse grote handelsruimte en 240m² ruime en exclusieve penthouse met een privatief terras van meer dan 150 m².

De architect

Vercity realiseert woonprojecten op maat van mens en buurt. Ons team van doorgewinterde vastgoedspecialisten kan rekenen op meer dan 60 jaar ervaring in projectontwikkeling en is niet aan haar proefstuk toe wat betreft reconversieprojecten. We gaan op zoek naar de buurten van morgen, waar grootscheepse investeringen gepland zijn die voor een gegarandeerde toekomstige meerwaarde zullen zorgen. Daarbij dragen we kwaliteit hoog in het vaandel, zowel wat afwerking van de private appartementen als de gebruikte bouwmaterialen betreft. In zee gaan met Vercity betekent niet alleen kiezen voor een hoogstaand afgewerkte woonst op een toplocatie, u geniet daarnaast ook de ijzersterke garantie dat u uw woonst kan betrekken binnen de vooropgestelde termijnen. Vercity houdt haar woord.

Ligging

Het project is ideaal gelegen tussen de Gedempte Zuiderdokken, dat binnenkort omgetoverd wordt tot het nieuwe Zuiderdokkenpark, en de Leopold De Waelplaats, waar het vernieuwde museum KMSKA weldra opent. Deze trendy woonwijk telt tal van architecturale pareltjes die een stadswandeling de moeite maken. Van het Nieuwe Justitiepaleis over de hippe bars op de Leopold De Waelplaats, het kloppende hart van de wijk, tot de hoog aangeschreven restaurants aan de Waalse en Vlaamse kaai: op ‘t Zuid is er steeds iets nieuw te ontdekken. Deze wijk vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters. 

Buurt

Neighborhood icon Het Zuid

Het Zuid is uniek in Antwerpen en misschien ook ver daarbuiten. De Quares-thuishaven bevindt zich hier op de Leopold De Waelplaats. Restaurants, bars, terrasjes, musea, kunstgalerijen, prachtige herenwoningen en een absolute toparchitectuur vormen hier één harmonieus geheel. Het open karakter dankzij de brede straten en het toekomstige park aan de gedempte Zuiderdokken zullen de kwaliteit van deze buurt nog meer verhogen.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
#REFTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Evolutie

Enlarge icon
Enlarge icon

Afspraak maken

Antwerpen

Leopold de Waelplaats 8
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak
Zondag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.