Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

't Fineer

Location iconVan Naemenstraat 62, 9100 Sint-niklaas

Reeds 32% verkocht

Price iconVanaf 165.700

Omschrijving project

’t Fineer, dat is allesbehalve traditionele nieuwbouw. In dit kleinschalige project in de Elisabethwijk in Sint-Niklaas valt het unieke karakter van elke wooneenheid meteen op.

Centraal gelegen en toch rustig met veel groen. Prachtige nieuwbouwwoningen in het hart van Sint-Niklaas. De woningen hebben een aantrekkelijke en praktische indeling zodat iedereen er zich echt thuis kan voelen. Er zijn 3-slaapkamer- en bv4-slaapkamerwoningen. Bij het ontwerpen van het woonproject werd rekening gehouden met een uitstekende oriëntatie en zorgden we ervoor dat alle woonentiteiten omgeven zijn door veel groen

 

Technisch

Door ontwikkelaar Re-Vive wordt bewust gekozen voor milieuvriendelijke en technologische energieoplossingen. Zeer energievriendelijk dankzij een doorgedreven isolatie, warmtepompen en vloerverwarming. In ’t Fineer zetten de warmtepompen en groendaken de toon wat resulteert in een zeer laag E-peil van E45.

Commercieel

Door het gebruik van houten gevels, die afgewisseld worden met leien, grijpt CAAN architecten naar een waaier aan moderne en duurzame looks. 17 unieke woningen met bewoonbare oppervlakten van 144 m² tot 164 m² en tuinen van 46 m² tot 108 m². Er is keuze tussen 3 en 4 slaapkamers. Deze woningen worden aangevuld met 40 gezellige appartementen met bewoonbare oppervlakten van 49 m² tot 125 m² met zuid-gerichte terrassen van 8 m² tot 14 m². Alle appartementen beschikken over 1 slaapkamer tot 3 slaapkamers. Zo vindt iedereen precies wat bij hem of haar past. 

De architect

CAAN architecten realiseerde tal van residentiële woningen voor de private markt. De laatste jaren werd de schaal steeds complexer en groter en ontwerpt men kantoren, meergezinswoningen, winkel, groepswoningbouw. Het ambitieniveau in al hun projecten blijft hoog met ruime aandacht voor zowel de architectuur als het interieur dat naadloos in elkaar overvloeit. Hun realisaties blijven niet onopgemerkt met publicaties in tal van lokale en internationale magazines.

 

Koen Heijse (°1972) studeerde architectuur aan St-Lucas te Gent van 1990-1995 en volgende nadien een cursus bouwdetail aan het Vormingsinstituut te Kortrijk. In 2000 richtte hij CAAN architecten op. Roel Cocquyt °1980) studeerde architectuur Burgerlijk Ingenieur-Architect aan de Universiteit Gent van 1998-2003, was vrij student Stedenbouw aan de Universiteit Gent (2003-2004) en volgde in 2011 een opleiding Passief Bouw. Na drie jaar als medewerker bij CAAN architecten werd hij in 2010 vennoot van CAAN architecten.

Ligging

De ligging van ’t Fineer is ronduit schitterend. Gelegen op 500 meter afstand van het station en dicht bij de Grote Markt van Sint-Niklaas. Hier is er een immens aanbod aan terrasjes, gezellige cafés, restaurants en winkels. Met de wagen geniet u van een vlotte verbinding naar de E17.

Buurt

Neighborhood icon Elisabethwijk

Ten oosten van het station ligt de Elisabethwijk, een woonwijk die dateert van 1920. Stadsarchitect August Waterschoot ontwierp deze wijk en hanteerde daarbij een symmetrisch stratenpatroon rond twee centrale pleinen: het Koningin Elisabethplein en het Prins Leopoldplein. De Elisabethwijk en de inwonende middenstand floreerden dankzij de textielindustrie die toen aanwezig was in Sint-Niklaas.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
REFTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatus

Afspraak maken

Sint-Niklaas

Grote Markt 52
B - 9100 Sint-Niklaas

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
13u30 – 18u00 of op afspraak
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Zaterdag
Enkel op afspraak.
Zondag
Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.