Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

De Lepelaar

Location iconZoutwerf 14-16, 2800 Mechelen

Reeds 75% verkocht

Price iconVanaf 552.100

Omschrijving project

Residentie “De Lepelaar” is een exclusief woonproject dat opgetrokken wordt in het hart van het bruisende Mechelen. Residentie “De Lepelaar” wordt deels opgetrokken op de fundamenten van het gelijknamige gebouw uit 1519, dat meer dan 4 eeuwen de skyline van Mechelen bepaalde, maar dat op het einde van W.O. II tijdens een bombardement verwoest werd.

 

Commercieel

De promotor heeft ervoor geopteerd om deze exclusieve en historische ligging te combineren met een sterke hedendaagse architectuur en een hoogwaardige kwalitatieve afwerking. Lucht, licht en privacy, een combinatie die perfect mogelijk wordt gemaakt dankzij de keuze van de promotor voor kwalitatieve isolatiematerialen voor gevels, wanden en vloeren in functie van hun akoestische en thermische prestaties. De specifieke keuzes ter

bevordering van de veiligheid en comfort, alsook de zorgvuldig uitgewerkte technische installaties versterken de privacy en leefkwaliteit van de bewoners.

Technisch

Het gebouw wordt opgetrokken met materialen van eerste kwaliteit die de degelijkheid en het esthetisch uitzicht waarborgen.

De terrassen worden afgewerkt met een vloer of houten beplanking en zijn afgesloten met een glazen balustrade.

Achteraan worden er ook zonneluifels geplaatst. De kamers worden afgewerkt met luxueuze materialen zoals parket of natuursteen.

 

De architect

Wij zijn een dynamisch en multidisciplinair architectenteam dat streeft naar professionaliteit op alle aspecten van het bouwproces zowel inzake administratie en regelgeving als wat de bouw en de kleinste details van de binneninrichting betreft. Door onze uitgebreide ervaring inzake de bouw, renovatie, verbouwing en interieurinrichting van zowel woningen als werkomgevingen en schoolgebouwen, beschikken wij  inmiddels over een ruime vakkennis.

De combinatie van een professionele en respectvolle samenwerking met uw aannemer(s), onze vakkennis, en vooral onze aanwezigheid op de werf garandeert een vlot verloop en een goede afwerking, en dit binnen het vooropgestelde budget. In al deze fases is er uiteraard één centraal gegeven dat bovenal onze aandacht vraagt: de mens die moet wonen, werken, leren ...  kortom ‘LEVEN’ in een gecreëerde ruimte die inspireert!

 

Ligging

Gelegen aan de Dijle, met zicht op de oude Stad, is deze toplocatie een uitgelezen plaats voor wie luxueus, rustig, maar toch centraal in Mechelen wil wonen.

 

Buurt

Neighborhood icon Heihoek

De Heihoek, de thuisbasis van Quares op de Korenmarkt, is volgens ons uiteraard een unieke locatie. Dankzij de recente ontwikkelingen is dit een zeer waardevolle buurt geworden. De oude Lamot Brouwerij werd omgevormd tot een architecturaal pareltje en verwelkomt jaarlijks heel wat zakenmensen voor congressen, zakenlunches en evenementen. Het is net die dynamiek tussen de terrasjes, bars en het zakelijke karakter die van deze buurt een boeiende omgeving maakt. Het zicht op de Dijle geeft de buurt een oase aan rust en brengt schoonheid midden in de binnenstad.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
#REFTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Afspraak maken

Mechelen

Korenmarkt 8
B - 2800 Mechelen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak.
Zondag
Enkel op afspraak.

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.