Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Viridi woningen

Location iconBrusselsesteenweg 201, 2800 Mechelen

Verkoop gestart

Price iconVanaf 350.000

Omschrijving project

Viridi is afgeleid van het Latijnse “viridis”, wat “groen” betekent. Dat is ook meteen één van de troeven van dit bouwproject. Het project bestaat uit 14 appartementen, 3 vrijstaande woningen en 2 schakelwoningen. Op een boogscheut van het Mechelse centrum wordt een braakliggend binnengebied omgetoverd tot een residentiële, groene oase. Uniek in dit project zijn onze meegroei-appartementen. U koopt een appartement dat heel uw leven met uw veranderende behoeften kan meegroeien, van jong gezin tot in uw oude dagen.

Technisch

Begaanbare terrassen boven bewoonde lokalen op de verschillende verdiepingen worden afgewerkt in prachtig natuursteen.

Verder is er maximaal ingezet aanwezige kwaliteiten voor de afwerking en duurzame oplossingen. Zo is het appartement voorzien van domotica, verzonken douche, voorbereiding voor rolstoel, enzovoort. Mits minimale investering kan het appartement aangepast worden om de toegankelijkheid te bewaren.

Commercieel

De appartementen hebben een oppervlakte tussen 85 en 175m², 1 tot 3 slaapkamers en geïnstalleerde keuken en badkamer. Ze zijn allemaal voorzien van balkon, ondergrondse parking en berging. Er zijn ook bredere comfort parkeerplaatsen beschikbaar voor grote wagens. De vrijstaande woningen zijn 170m² groot, voorzien van tuin en carport. De schakelwoningen hebben een oppervlakte van 140 -150m² met grote tuin en carport.

De architect

Sinds 2016 betrekt De Architecten NV het statige pand op de hoek van De Grote Markt en het Felix Timmermansplein te Lier. Na een totaalrenovatie wordt van hieruit gewerkt aan een zeer uitgebreide portfolio. Ook met dit pand wordt de signatuur van De Architecten NV bevestigd : inzetten op aanwezige kwaliteiten, duurzame oplossingen, leven en beleving, lichten en zichten, ... Een reeks van werkplekken wordt afgewisseld met vergaderruimten en informele ontmoetingsplekken. Binnen het historisch kader wordt een heel actueel en multifunctioneel programma uitgerold.

Ligging

Residentie Viridi ligt in een binnengebied, toegankelijk via de Brusselsesteenweg, op een boogscheut van het historische centrum van Mechelen. Opvallend is de goede bereikbaarheid: u bevindt zich vlakbij op- en afrit van de E19 en het station van Mechelen en ook ander openbaar vervoer vindt u op wandelafstand. Ook zijn er in de nabije omgeving voldoende winkels, kinderopvang, scholen, parken enzovoort.

Buurt

Neighborhood icon Mechelen Zuid

Mechelen Zuid is hoofdzakelijk residentieel. De buurt vormt een uitstekende uitvalsbasis voor mensen die net iets verder moeten pendelen naar het werk. De verbindingen naar Brussel en Antwerpen zijn vlakbij dankzij de aansluiting op de E19. Bovendien zijn ook het station en bushaltes vlakbij. De grote blikvanger in deze buurt is ongetwijfeld Technopolis, het bekende Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
REFTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Afspraak maken

Antwerpen

Leopold de Waelplaats 8
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak
Zondag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.