Verkopen. Verhuren. Vertrouwen.

Quares, uw persoonlijke vastgoedmakelaar

 

Quares is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kwalitatief en karaktervol bestaand vastgoed en nieuwbouwpanden. Dankzij een gepaste behoeftenanalyse en een gezonde mix van passie, vakkennis en overtuigingskracht helpen wij dagelijks onze klanten om hun droom te realiseren: "Een nieuwe thuis vinden”.

Events in de kijker

3 kantoren in 3 regio's

in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas

Zoek een kantoor

17 enthousiaste medewerkers

staan met veel plezier voor u klaar!

Ontmoet het team

548 kopers en huurders

blij gemaakt met een nieuwe thuis in 2016.

Ontdek ons aanbod

17 innovatieve nieuwbouwprojecten

wachten op u om ontdekt te worden!

Onze nieuwbouw

Projecten
in de kijker

Baronjoostensstraat

Project Baronjoostensstraat telt 27 betaalbare appartementen, geïnspireerd door de jonge en trendy atmosfeer die de Zurenborg uitstraalt. U mag zich verwachten aan wonen met veel lichtinval en een Scandinavisch design. Binnenin zal u versteld staan van de combinatie van de warme toetsen van hout met de uiterst moderne strakke en open keuken, wat een intens gevoel van ruimte creëert. Een perfect nest voor stadsmussen. En een uitstekende investering.

Projecten
in de kijker

New York Residence

The New York Residence is ontworpen door de Britse architect Stephen Bates van het Londense architectenbureau Sergison Bates en heeft zijn naam te danken aan de nabije New York kaai. Het 80m lange gebouw, gelegen aan het Kattendijkdok, is even uniek als de ligging. Het heeft de uitstraling en het uitzicht van een robuust pakhuis wat volledig past in deze maritieme context. De afwerking echter is kwalitatief zeer verfijnd, wat je zou verwachten van een statige woning. De 70 appartementen zijn ruim, stijlvol en afgewerkt tot in de kleinste details....

Hoe kunnen we helpen?

Mijn Quares

Steeds op de hoogte van uw persoonlijk dossier, 24/7.

mijn quares

Quares VIP

Ontvang nieuw vastgoedaanbod in avant-première.

Quares VIP

Quares Pre-sale

Ons unieke concept: een snelle verkoop aan de beste prijs.

Pre-sale

Gratis schatting

Wenst u te weten hoeveel uw pand waard is?

Gratis Schatting

Een andere vraag?

Vindt u niet meteen een antwoord op uw vraag? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. We helpen u heel graag zelf verder of brengen u in contact met de collega's bij onze divisies Investment, Management of Consulting.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.