okt.20
Time icon

Nog 127 dagen en 10 uren

Inschrijven

Opendeur & buurtborrel Moorland

Ontmoet uw nieuwe buren tijdens de opendeurdag en buurtborrel op zondag 20 oktober van 13u tot 16u.

Locatie: Heidekapelstraat 20-24, 9250 Waasmunster

Altijd al willen wonen in een groene omgeving, met het comfort van nieuwbouw? Dan is dit luxueus project iets voor u! 

Vandaag werd in het midden van de groene Heide te Waasmunster een kleinschalig nieuwbouwproject opgericht bestaande uit 1 hoogwaardig afgewerkte pastorij-villa en 7 loften opgericht in een moderne bouwstijl.

Met de komst van deze ontwikkeling hebben eigenaars van een te groot geworden villa nu echt een alternatief. Zowel de villa als de loften worden afgewerkt naar de wensen van de kandidaat-kopers. Een gerenommeerde interieurarchitect staat ter beschikking om van deze diverse units unieke parels te maken. Het enige dat u rest te doen, is genieten en dromen van uw plekje in de natuur.

Inschrijven voor deze opendeur / buurtborrel kan via het formulier onderaan.

Projecten
in de kijker

Dams B - Cour d'Honneur

Wonen op de Dams betekent wonen in het kloppend hart van "t Stad", vlak bij het openbaar vervoer, het station Antwerpen-centraal, de iconische winkelstraat Meir en de bruisende theaterbuurt. Achter de poorten van dit majestueuze complex schuilt echter een oase van rust. Kortom: wonen op de Dams, dat is wonen in het beste van twee werelden.Vandaag krijgen de gebouwen hun oorspronkelijke woonfunctie terug. De oude pracht en historische grandeur blijven bewaard waar mogelijk en wenselijk. Het 18de-eeuwse Hotel du Bois zal vanuit...

Inschrijven

Vul dit formulier in en u bent ingeschreven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.