Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

De Gouden Bol

Location iconDésiré Boucherystraat, 2800 Mechelen

Verkoop gestart

Price iconop aanvraag

Omschrijving project

Exclusief appartementsgebouw op toplocatie in hartje Mechelen! Dit prachtig renovatieproject bestaat uit 3 luxueuze appartementen. Dit prachtige renovatieproject werd gerealiseerd door Van Poppel.

Technisch

De appartementen zijn comfortabel en luxueus afgewerkt. Aan de grote raampartijen in de voorgevel op de 3de verdieping worden screens voorzien. Overal is super-isolerende dubbele beglazing en waar nodig wordt gelaagd glas ter bescherming van personen tegen verwondingen en doorvallen.

De leefruimtes, met een plafondhoogte van 2,50 m, werden zodanig ontworpen dat hoge daglichteisen worden bereikt. De terrassen zijn aangenaam ruim waar het heerlijk vertoeven is.

Commercieel

Dit gebouw bevat een gelijkvloerse handels ruimte met daarboven 3 unieke appartementen van zo'n 108 m².

Via een aparte ingang en met de lift zeer makkelijk te bereiken. Elk van de appartementen beschikt over een mooi inpandig terras verscholen achter de beschermde gevel van het gebouw. Door de grote glaspartijen vooraan maar ook achteraan, wordt er zeer veel licht binnen gelaten. Ook een stukje natuur op de terrassen mag zeker niet ontbreken. Kwaliteitsvolle afwerking staat hier op de eerste plaats!

De architect

In 1997 leidde de gemeenschappelijke passie voor architectuur van David Driesen en Tom Verschueren tot de oprichting van architectenbureau dmvA, ‘door middel van Architectuur’.  In de loop van de tijd is dmvA uitgegroeid tot een middelgroot kantoor van 12 architecten dat staat voor hedendaagse architectuur gebaseerd op een duidelijke visie vanuit een sterk conceptuele invalshoek.”

 

Ligging

Deze locatie is ideaal bereikbaar en op wandelafstand van de Grote Mark en de Bruul met leuke winkels en terrasjes.

Zeker de moeite waard om te bekijken!

Buurt

Neighborhood icon Historisch stadscentrum

De binnenstad van Mechelen heeft twee grote troeven: enerzijds de historische gebouwen en anderzijds de Dijle die door de stad stroomt. Het historisch stadscentrum ademt geschiedenis uit. Dankzij de talrijke terrasjes, bars en restaurants komen jong en oud hier samen. Ook daarom zijn heel wat jonge gezinnen en mensen op leeftijd thuis in de binnenstad. Het centrum biedt een perfecte bereikbaarheid en een dynamiek tussen studenten, toeristen en bewoners. Kortom, alle troeven zijn hier aanwezig om een warme thuis te creëren.

Ontdek meer over deze buurt

Afspraak maken

Mechelen

Korenmarkt 8
B - 2800 Mechelen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Dinsdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Woensdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Donderdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Vrijdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Zaterdag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.