Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

Zurenborg Poort appartementen

Location iconPlantin en Moretuslei 216, 2018 Antwerpen

Verkoop gestart

Price iconVanaf 226.500

Zurenborg Poort is een hedendaags nieuwbouwproject met al het wooncomfort dat u nodig heeft. U kiest de afwerking en inrichting en wij bouwen een woning op maat van uw behoeften en leefgewoonten. Ook het samenvoegen van appartementen is mogelijk. 

Dankzij de unieke locatie en de hoge kwaliteitsnormen is een woning of appartement in Zurenborg Poort een zorgeloze investering. De vraag is momenteel groter dan het aanbod. De waarde van uw vastgoed zal de komende jaren dus alleen maar toenemen.

Ieder appartement voldoet natuurlijk aan de strenge EPB-eisen. Om geluidshinder te voorkomen, werd een speciaal studiebureau ingeschakeld om de akoestische isolatie te bepalen. Grote schuiframen creëren extra ruimtegevoel en zorgen voor veel lichtinval. Alle appartementen beschikken over een terras. De achtergevel kijkt uit op Zurenborg en is zuidwest georiënteerd.

Het hele gebouw wordt opgetrokken met duurzame materialen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en kwaliteitsvol, om generaties lang mee te gaan. Het standaardpakket is hoogstaand en omvat een volledige ingerichte keuken, degelijke toestellen, een stijlvolle badkamer...

In overleg met de klant kan, indien technisch mogelijk, de indeling of het interieur aangepast worden. Een ondergrondse parking, berging en aparte fietsenstalling maken het plaatje helemaal af. Elektrische laadpunten voor fietsen en wagens zijn optioneel mogelijk.

Zurenborg Poort is een nieuwbouwproject met 4 woningen en 71 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.  Daarnaast zijn er commerciële ruimtes op het gelijkvloers. 

Dankzij de doordachte architectuur past het perfect in de typische bouwstijl van de 19de eeuwse wijk Zurenborg.
 

De oprichters van CONIX RDBM Architects, zijn de architecten Christine Conix, Jorden Goossenaerts en Frederik Jacobs. De organisatie bestaat uit een multidisciplinair team van 65 medewerkers die grensoverschrijdend werken vanuit vestigingen in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen. 

Omdat elke opgave uniek is, kiezen we er bewust voor ons niet te specialiseren in een bepaalde typologie van gebouwen. Ons brede portfolio bestaat uit zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie van onder meer residentiële projecten, woonzorgcentra, overheidsopdrachten, scholen, culturele projecten, commerciële panden, kantoren, bankgebouwen, en industriële projecten, maar ook uit locatieontwikkelingen, masterplanning, interieur projecten en product design.

Het einddoel is: ontwerpen maken met een meerwaarde, zowel voor haar gebruikers als voor de maatschappij in haar geheel. Functioneel, flexibel, duurzaam en esthetisch waardevol, zowel voor nu als voor de toekomst.
 

Kijk door het raam en u waant zich in de natuur. Stap buiten en u bevindt zich middenin de bruisende metropool Antwerpen. Uw woning of appartement is gelegen in de wijk Zurenborg, een residentiële wijk uit de 19e eeuw ten zuidoosten van Antwerpen. Wanneer u houdt van de stad zal u zich hier helemaal thuis voelen. Zurenborg is de place to be met hippe horecazaken, winkels en sfeervolle pleintjes. En met het stadspark vlakbij zit u ook snel in het groen.

U bevindt zich op wandelafstand van het station Antwerpen-Berchem en het openbaar vervoer brengt u snel en makkelijk naar het stadscentrum, waar alles te vinden is.  Dankzij de nabijheid van elangrijke invalswegen is uw woonplaats ook met de auto vlot bereikbaar.

Units

Locatie
Verdieping
NaamTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Buurt

Neighborhood icon Zurenborg

Zurenborg evolueerde de laatste jaren tot één van de hipste buurten in Antwerpen. “Belle Époque” is hier het gepaste woord: prachtige imposante huizen en verschillende bouwstijlen van art nouveau tot neoclassicisme maken deze buurt vol waardevol architecturaal erfgoed uniek. Naast de grandioze gebouwen zijn de cafés, restaurants en bars op onder andere de Dageraadplaats en de Draakplaats een absolute troef. Deze zeer gegeerde buurt vormt ook een trekpleister voor jonge gezinnen. Dankzij de aansluiting op alle belangrijke verkeersassen is bereikbaarheid een absolute troef.

Ontdek meer over deze buurt

Afspraak maken

Antwerpen

Museumstraat 50
B - 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Dinsdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Woensdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Donderdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.