Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon
Enlarge icon

't Fineer appartementen C

Location iconTruweelstraat 78, 9100 Sint-niklaas

Reeds 100% verkocht

Price iconop aanvraag

't Fineer, waar jij wil wonen!

Waar wil jij wonen? Is het op een plaats nabij een bruisende stad? In de directe omgeving van wandel en winkelplezier? Is het een thuis, een gebouw, dat dezelfde unieke uitstraling heeft, als haar bewoners? Waar buren nog echte buren zijn? Waar de aanwezigheid van de warme materiaalkeuze, het overweldigend openbaar domein een verlengstuk zijn op de woonkwaliteit van ieders appartement of woning?

Aarzel dan niet! Wij hebben precies datgene gevonden waar jij naar op zoek bent. Een unieke architectuur, omringd door een prachtig openbaar domein, nabij een nieuw wandelpark en op wandelafstand van het stadscentrum van Sint – Niklaas. Contacteer ons om alles te weten te komen over dit prachtig woonproject! 

Ligging

Door de situering van het project, kan je Koning Auto gerust achterwegen laten. Het project situeert zich op wandelafstand van de Grote Markt en de belangrijkste winkelstraten. Ook het station van Sint-Niklaas ligt amper op 500 m afstand van de site.

Op het openbaar domein is Prins Fiets natuurlijk altijd welkom, Koning Auto zal zich altijd ondergronds moeten bevinden.

Groene Techniek

Dankzij de meest moderne technieken, zijn de woningen en appartementen quasi energie-neutraal.

Door de aanwezigheid van maar liefst 4.250 m² groen en openbaar domein, is deze natuurruimte met voorsprong het meest aanwezige aspect van de site.

slimme investering

Het project situeert zich in een omgeving waar er een enorme bedrijvigheid op gebied van stadsontwikkeling plaats vindt. En daar profiteer jij als toekomstige koper uiteraard het meeste van. Stadsontwikkeling staat immers gelijk aan een opwaardering van een buurt of omgeving en dit gaat altijd gepaard met een prijsstijging van de vastgoedprijzen. Jouw investering is bij dit project in goede handen. Want de groene oase van dit project, wordt in een straal van 800 m doorgetrokken met de komst van een nieuw stadspark.

Buurt

Neighborhood icon Stationswijk

Een stationsbuurt kan een negatief imago hebben, maar niet in Sint-Niklaas. Het stadsbestuur heeft de stationsbuurt volledig hertekend in een heus stadsvernieuwingsplan. De Stationsstraat, dé winkelstraat van Sint-Niklaas, het Stationsplein én het stationsgebouw werden opnieuw aangelegd en vernieuwd. Sindsdien is deze wijk een zeer gegeerde woonplaats voor pendelaars. De verschillende bars, restaurants, winkels en de Siniscoop zorgen er voor een aangename en bruisende sfeer.

Ontdek meer over deze buurt

Units

Locatie
Verdieping
NaamTypeOpp.Verd.Slpk.TuinTerrasPrijsStatusPlan

Afspraak maken

Sint-Niklaas

Grote Markt 52
B - 9100 Sint-Niklaas

Openingsuren

Maandag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Dinsdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Woensdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Donderdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Vrijdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Zaterdag
Enkel op afspraak

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.